Redaktion - Linedance Portalen - Annoncering - Privatlivspolitik - Danseforslag - Klager - Fejlmelding

Linedance-Portalen
Artikler
om
Linedance
Linedancernes egne artikler

 
Artikler MENU
Alle emner
Sidste nyt
Debat
Historie
Sundhed
Musik
 
Portalen information
 
Kontakt Redaktionen
Fortæl os nyheder. Alt om begivenheder og profiler. Alt om linedance.
Du kan skrive eller indkopiere tekst lige her under ...


 

Tusind tak for stor opbakning
Trods irriterende, men forventelige udfordringer ved opstart af Linedanceportalen.dk er det væltet ind med tilmeldinger.


Sven Holt Nielsen Sven Holt Nielsen

mail@holt2.dk
Tlf. 21764204

 

Da jeg lukkede Portalen op vidste jeg godt jeg ville få problemer. Men hvilke? Jeg havde jo rettet og rettet. Og godt jeg havde det.
Der har ikke været de store tekniske problemer. Faktisk fungerer systemet langt hen ad vejen fint. Selvfølgelig har der været og er stadig fejl og tanketorske og forglemmelser. Sådan er de bare når ene mand skal tænke på det hele.

Der har været en del brugerfejl. Ikke at brugeren har begået fejl, men brugeren er ikke været informeret godt nok eller der mangler indbyggede kontrolscripts. Alt er ikke perfekt. Men det bliver bedre og bedre.
Nogle oplever ikke at få email. Men systemet virker.
Enten er emailen gå i spam mappen eller også har bruger stavet forkert. En email kan da også godt hænge lidt i systemet. Men det er sjældent.

Men til jer alle ... der er ting og sager der ikke kører optimalt. Giv mig besked når i oplever fejl. Så retter jeg hurtigst muligt.

Jeg er iøvrigt ikke på pinden hele tiden. Familie og hunde skal stadig passes. Og dansen naturligvis. Var til forrygende søndagsdans hos Come and Dance i Brøndby. Det var så fedt og tiltrængt ovenpå hektiske dage. Hvor er folk dog søde og interesserede.

Så vil jeg gerne hylde Silverstar Linedance fordi de så aktivt og positivt bakker op. Masser af Silverstar klubmedlemmer har tilmeldt sig her på linedanceportalen.dk. Tusind tak. I er en rigtig foregangsklub.

Tak til alle for den store opbakning !!!

Sven
redaktionen
Linedance Portalen
 
Kommentarer:

Lotte Tøttrup
kommenterer artiklen
Tak til dig Svend for den positive tilbagemelding, og ja al begyndelse er svær, men vi øver os.

Sven Holt Nielsen
svarer Lotte Tøttrup
Tak
Og nu bruger du også kommentar systemet.
Super godt.

Antal aktive sessioner: 1