Redaktion - Linedance Portalen - Annoncering - Privatlivspolitik - Danseforslag - Klager - Fejlmelding

Socialt nyhedsmedie for Danmarks Linedancere
Linedance
Portalen
 

 
HOVEDMENU
Redaktionen
Om Portalen
Annoncering
Privatlivspolitik
Danseforslag
Klager
Fejlmelding
 
Links
 
Blokerede IP adresser:
Id fladende Alfabetisk
 
 
 
 

 
   
Linedance Portalen Socialt nyhedsmedie for Danmarks Linedancere
Redaktionen
mail@holt2.dk - Tlf 21764204
Redaktions chef og ansvarshavende:
Redaktionen består indtil videre af undertegnede, Sven Holt Nielsen. Jeg har udviklet hjemmesiden.
Jeg har 10 års erfaring fra job på avis og mange års erfaring med hjemmesider og er iøvrigt passioneret linedancer og it freak.

Læs også artiklen ...
"Derfor har jeg lavet Linedance-Portalen"

Det er meningen og forhåbningen at´Linedance Portalen kan opbygge en mindre redaktion består af frivillige rundt omkring i landet, og har god viden om linedance også lokalt. Ikke at vi skal samles fysisk, men samarbejde over nettet.

Danse

Det er redaktionens opgave at holde styr på, ajourføre og udvikle Linedance-Portalens store danse database med tilhørende video system og alternative danse. Skal desuden anmelde og foreslå nye danse. Er også en del af debatten, men på en upartisk måde.
Linedance Nyheder
Langt hen ad vejen er det brugerne der leverer nyhederne. Arrangementerne er godt nyhedsstof. Det samme gælder nye klubber, nye instruktører og nye danse i klubberne. Navnestof er godt stof. Jubilæer og runde dage er godt stof. Men husk, det handler KUN om linedance. Skænderier og giftigheder overlader vi til Facebook.
Redaktionen slår også selv artikler og nyheder op, og vil med jævne mellemrum forfatte en leder om linedance.
Klubber
Det er også redaktionens opgave at holder styr på Danmarks mange Linedance klubber, deres hold, og deres hjemmesider. Redaktionen er klubberne behjælpelig med at lære Linedance Portalen at kende og bruge de mange funktioner systemet rummer. Redaktionen er klubbernes kontakt til Linedance Portalen og er klubberne behjælpelig med installations problemer m.v.
Arrangementer
Klubber og brugere kan oprette linedance arrangementer på Linedance-Portalen med efterfølgende mulighed for at rette og tilføje.
Redaktionen kan også på eget initiativ oprette arrangementer, som på anden vis er offentliggjort.
Profilsider:
Den enkeltes profilside handler som udgangspunkt kun om linedance. Aktuelle klub og hold og dansefavoritter genereres automatisk, hvis de er oprettet. Profilteksten er helt den enkeltes eget bord. Det anbefales hovedsagelig at skrive sin linedance historie og måske nogle få personlige oplysninger. Men det bestemmer man altså selv helt suverænt.
Se Svens personlige profilside ...

Hvis man er blokker og skriver artikler på Linedance-Portalen, vil der være en liste med links til artiklerne øverst i højre kolonne over favoritdansene
Hvis man er instruktør kan man fortælle om uddannelse og erfaring.

Er man koreograf kan man lave en liste med danse under profilteksten. Koreografen kan selv indsætte de danse vedkommende har koreograferet.
Redaktionen vil hele tiden kontrollere at alt forløber ordentligt og vil gribe ind, hvis det er nødvendigt. Der er god mulighed for at klage og iøvrigt komme i kontakt med Redaktionen.
Se toplinien

 

 

 

 
Kontakt Redaktionen
Fortæl os nyheder. Alt om begivenheder og profiler. Alt om linedance.
Du kan skrive eller indkopiere tekst lige her under ...


Linedance Portalen
Socialmedie for Danmarks Linedancere

søger
Redaktionel
medhjælp

Skrivende medarbejdere søges til forskellige redaktionelle arbejdsopgaver her på Linedance Portalen. Så er du interesseret i linedance og har noget på hjerte, så sig til.
Ved du f.eks. noget om musik? Har du stor viden om dansen? Det organisatoriske? Undervisning?
Så sig til !!! Der er brug for dig.
Alt arbejde er helt og aldeles ulønnet, så det eneste du får til gengæld er godt humør og tak for indsatsen.
Antal aktive sessioner: 1