Redaktion - Linedance Portalen - Annoncering - Privatlivspolitik - Danseforslag - Klager - Fejlmelding

Linedance-Portalen
Artikler
om
Linedance
Linedancernes egne artikler

 
Artikler MENU
Alle emner
Sidste nyt
Debat
Historie
Sundhed
Musik
 
Portalen information
 
Kontakt Redaktionen
Fortæl os nyheder. Alt om begivenheder og profiler. Alt om linedance.
Du kan skrive eller indkopiere tekst lige her under ...


 

Økonomisk støtte til trængte linedancere
Stor velgørenhedsfest i Århus til sommer i Globus 1 i Århus bl.a. med Niels Poulsen


Sven Holt Nielsen Sven Holt Nielsen

mail@holt2.dk
Tlf. 21764204

 

Line Dance Foundation (LDF) er en international registreret velgørenhedsorganisation, som hjælper mennesker der har linedance som erhverv, men er ude af stand til at udøve dette på grund af sygdom, ulykke eller lignende årsager og dermed har det svært.
Fonden hjælper dem, der er involveret i Linedance på professionel basis, hvad enten det er på deltid eller fuld tid, hvor som helst i verden. Og det gælder altså også f.eks. danske koreografer, instruktører, serviceudbydere, DJ'er, performere og eventarrangører.
Oplysninger om tilskud til støttemodtagere holdes fortrolige. Nogle modtagere er dog glade for at fortælle, at de har haft brug for og modtaget hjælp. Sådanne oplysninger vil dog ikke komme fra LDF.
For at kvalificere sig til støtte fra LDF skal en person helt eller delvist leve af linedans. Dette kan være som instruktør, koreograf, danser, DJ, eventarrangører mv.
Enhver fra Line dance-miljøet kan nominere en mulig kandidat ved hjælp af en simpel formular på LDF's hjemmeside.
LDF blev etableret i 2007 af Betty Drummond fra Linedancer Magazine. Formålet var at yde støtte til mennesker, der ikke var i stand til at tjene til livets ophold pga sygdom, ulykke eller andre ulykkelige omstændigheder. I december 2015 blev fonden en " registreret velgørenhedsorganisation" , der opererer på internationalt plan med et dedikeret netværk af støtter og ambassadører, som arbejder for fonden på frivillig basis.
Midt i juni 2024 afholder LinedanZe Århus så et stort arrangement til støtte for LDF. Alle arbejder gratis den dag og overskudet går til LDFs virke.

Her link ...Line Dance Foundation (LDF) 
Kommentarer:

Antal aktive sessioner: 1