Redaktion - Linedance Portalen - Annoncering - Privatlivspolitik - Danseforslag - Klager - Fejlmelding

Linedance-Portalen
Artikler
om
Linedance
Linedancernes egne artikler

 
Artikler MENU
Alle emner
Sidste nyt
Debat
Historie
Sundhed
Musik
 
Portalen information
 
Kontakt Redaktionen
Fortæl os nyheder. Alt om begivenheder og profiler. Alt om linedance.
Du kan skrive eller indkopiere tekst lige her under ...


 

Facebook kræver en Facebook politik
Nu Facebook politik på linedanceportalen


Sven Holt Nielsen Sven Holt Nielsen

mail@holt2.dk
Tlf. 21764204

 

Jeg har på det sidste haft nogle kedelige oplevelser på Facebook og det har jeg da også haft tidligere i andre sammenhænge. Det er nok uundgåeligt, sådan som Facebook er konstrueret. Skriverierne går meget hurtigt og folk misforstår hinanden på kryds og tværs, og til sidst ender det i skænderier og i værste fald fjendskab.
Jeg dumper selv i med et brag den ene gang efter den anden. Får ikke lyttet ordentlig og svarer alt for hurtigt. I en shitstorm kan der godt være lødige fornuftige indlæg imellem en hel masse sure negative indlæg. Så når man sletter af, sletter man nogle gange både de negative indlæg af og de lødige. Det er selvfølgelig ikke godt og utilfredsstillende for dem der skriver indlæg.
Jeg har nok ikke tidligere rigtig tænkt nok over den problematik, men kan godt se, at man må have en politik for de situationer der uundgåeligt opstår over tid.
Jeg kunne helt droppe Facebook, men det duer heller ikke. Jeg har brug for Facebook til at promovere Linedance Portalen og komme i kontakt med danserne.
Derfor har jeg nu udarbejdet følgende Facebook politik for Linedance Portalens Facebook sider:
1. Jeg vil fortsat slå arrangementer og danse op. Disse vil nogle gange får en lille kommentar med på vejen, som en slags appetitvækker. Når det gælder dansekommentarer, er det noget der bliver lavet meget hurtigt. 20-30 sekunder. Jeg har måske set ½ video. Det er en umiddelbar en personlig vurdering, som man kan synes er rigtig eller forkert. Tanken er at du selv skal gå ind og kigge på dansen og danne dig din egen mening. Jeg vil fremover altid underskrive disse anmeldelser med mit eget navn. Jeg skifter i øvrigt ofte selv holdning, når jeg har hørt eller danset en dans nogle gange.
2. Jeg vil ikke slette indlæg af. Kun hvis noget er direkte ulovligt eller meget krænkende. Alle skal kunne komme til orde og ytre deres mening, når jeg har lavet et opslag.
3. Jeg svarer ikke straks. Jeg læser det hele og tager det ind og tænker over mit svar en dags tid eller 2 og giver så et samlet svar. Så dumper jeg i hvert fald ikke selv i og dermed kan nogle konflikter og misforståelser vel undgås. Jeres meninger og holdninger kan godt skabe forandringer på min måde at gøre tingene på, på sigt.
Hvis jeg har fået trådt nogle over tæerne, vil jeg godt undskylde for det .
Glædelig Jul alle sammen !!!
Sven Holt Nielsen
redaktionen
Linedance Portalen


 
Kommentarer:

Antal aktive sessioner: 1