Redaktion - Linedance Portalen - Annoncering - Privatlivspolitik - Danseforslag - Klager - Fejlmelding

Linedance-Portalen
Artikler
om
Linedance
Linedancernes egne artikler

 
Artikler MENU
Alle emner
Sidste nyt
Debat
Historie
Sundhed
Musik
 
Portalen information
 
Kontakt Redaktionen
Fortæl os nyheder. Alt om begivenheder og profiler. Alt om linedance.
Du kan skrive eller indkopiere tekst lige her under ...


 

Linedance Portalen har 3 måneders fødselsdag
Mange nye tiltag i vente på Linedance Portalen


Sven Holt Nielsen Sven Holt Nielsen

mail@holt2.dk
Tlf. 21764204

 

For 3 måneder siden åbnede Linedance Portalen med 0 brugere og var helt ukendt for Google og dermed også uden opmærksomhed på nettet overhovedet. Men nu er vi altså godt i gang og vi rykker hurtigt fremad på bl.a. Google.

Som i ethvert marked er der trendsætterne, som hylder nyskabelser og fremskridt, og de mere tilbageskuende, der fortrækker at bevare tingene som hidtil. Og så er der alle dem midt imellem med lidt sund skepsis, men dog nysgerrige. Sådan er det også i linedance verdenen og linedancernes syn på Linedance Portalen. Jeg har mødt overstrømmende velvilje og positive udsagn og jeg har mødt sure miner og vrissen tale. Det er fuldstændig som jeg havde forventet. Naturligvis bliver man da ikke strøget med hårene af alle og enhver fra dag et.

Men nu kører det rimeligt, synes jeg. Jeg lægger hele tiden arrangementer og nye danse på og er egentlig ganske godt tilfreds med udviklingen. En del kører fint. Andet halter lidt. F.eks. den personlige top 10 har indtil videre ikke været det store hit. Interessen har ikke været som forventet. Men det vil jeg arbejde med og få testet helt af i den kommende tid.

Men jeg ser også begyndt at se frem mod sæson afslutningen og sommerferien. Det er jo den tid hvor danserne skal beslutte sig for næste sæson. Nye dansere skal vælge klub. Hvilke klubber og hvilke hold vil man så vælge? Og her forventer jeg da, at Linedance Portalen kan spille en ikke uvæsentlig rolle med den store undervisnings database med linedancehold som er under opbygning.
De klubber og instruktører, som endnu ikke har oprettet deres hold, opfordres derfor til at gøre det, da det jo alt andet lige vil give klubber og hold større synlighed overfor dansere og især nye dansere. Leder man på Linedance Portalen og finder man ikke jeres hold og klub, går de nye dansere måske til en anden klub.

Alle oprettede hold bliver automatisk oprettet til den nye sæson 2024/2025 som starter 1. august 2024 på Linedance Portalen.

I vil modtage særlig email om næste sæson og der kommer meget snart en artikel og instruktion på Linedance Portalen

Jeg skal endnu engang opfordre ALLE klubber til at lave links til linedanceportalen.dk på jeres hjemmesider. Det vil gavne linedanceportalen og det vil gavne jeres klubhjemmesider, da Google BELØNNER sådanne links i deres algoritmer. Det er på alle leder og kanter til jeres egen fordel!

I ønskes alle en fortsat god dansesæson og et forhåbentligt lækkert kommende forår med dans, grin og sved.

Mange varme dansehilsner

Sven
redaktionen
Linedance Portalen 
Kommentarer:

Antal aktive sessioner: 1