Redaktion - Linedance Portalen - Annoncering - Privatlivspolitik - Danseforslag - Klager - Fejlmelding

Linedance-Portalen
Artikler
om
Linedance
Linedancernes egne artikler

 
Artikler MENU
Alle emner
Sidste nyt
Debat
Historie
Sundhed
Musik
 
Portalen information
 
Kontakt Redaktionen
Fortæl os nyheder. Alt om begivenheder og profiler. Alt om linedance.
Du kan skrive eller indkopiere tekst lige her under ...


 

Tænk hvis Kong Frederik begyndte at danse linedance
En vild tanke, men også en sjov tanke og en urealistisk drøm


Sven Holt Nielsen Sven Holt Nielsen

mail@holt2.dk
Tlf. 21764204

 

Tænk hvis Kronprins Frederik, nu Kong Frederik, begyndte at danse linedance. Så ville linedancen igen komme på mode. Sådan har jeg da tit tænkt samtidig med jeg ærgerligt måtte konstatere at linedancen reelt syntes at være i tilbagegang. Den syntes at blive mere og mere umoderne.
Men måske er det slet ikke Kong Frederik der skal skabe ny vækst til linedancen, men derimod de store internationale pop stjerner, som pludselig syntes at være blevet trætte af synthesizer pop og det meget eksperimenterende musik og derfor nu søger tilbage til rødderne. Det ser ihvertfald sådan ud.
Jeg har selv tidligere i mit liv oplevet hvad popidoler kan skabe af forandring i et samfund. Ja, de kan næste udløse revolutioner, Derfor er det ikke ligegyldigt, når flere top popidoler begynder at flirte med country musikken. Unge følger deres idoler og begynder idolerne at danse til country musik, følger de unge sædvanligvis med.
Personligt synes jeg linedancen trænger til et ordentligt skud "ungdom". Og sker det nu gennem de kendtes tilvalg af country musikken, vil jeg på linedancens vegne blive meget begejstret.

Sven Holt Nielsen


 
Kommentarer:

Antal aktive sessioner: 1