Redaktion - Linedance Portalen - Annoncering - Privatlivspolitik - Danseforslag - Klager - Fejlmelding

Linedance-Portalen
Artikler
om
Linedance
Linedancernes egne artikler

 
Artikler MENU
Alle emner
Sidste nyt
Debat
Historie
Sundhed
Musik
 
Portalen information
 
Kontakt Redaktionen
Fortæl os nyheder. Alt om begivenheder og profiler. Alt om linedance.
Du kan skrive eller indkopiere tekst lige her under ...


 

Årets sæsonstart arrangementer
Mange klubber har nu afsluttet sæsonen 2023/24 eller er ved det. Og så er det jo tid til at tænke på næste sæson 2024/2025, hvilket mange jo sikkert allerede har gjort.


Sven Holt Nielsen Sven Holt Nielsen

mail@holt2.dk
Tlf. 21764204

 

Her på Linedance Portalen vil vi godt hjælpe klubberne igang så godt som muligt, samtidig med at vi har et stærkt ønske om at danserne får optimal information om deres muligheder. Til syvende og sidst er det alle linedancerne det først og fremmest handler om for Linedance Portalen.
Vi har derfor oprettet en særindlæsning af alle arrangementer der specielt handler om sæsonstart 2024/25. For det er jo ved sæsonstarten danserne fordeler sig ud på de forskellige klubber.
Så enhver form for information til danserne fra de forskellige klubber kan jo i den sidste ende måske rykke nogle "markedsandele". Dem der er mest fremme i skoene har allerede oprettet de første sæsonstart 2024/25 arrangementer. De kunne godt risikere at få nogle nye dansere i år.
Klubberne kan jo selv oprette arrangementer, som de hele tiden har kunnet. Men ellers gør vi det. Hvis et arrangement også skal indlæses under "Sæsonstart 2024/25" skal overskriften indholde ordet "sæsonstart".
Der vil løbende komme info om den nye sæson.

Venlig hilsen
Sven Holt Nielsen
redaktionen 
Kommentarer:

Antal aktive sessioner: 1