Redaktion - Linedance Portalen - Annoncering - Privatlivspolitik - Danseforslag - Klager - Fejlmelding

Linedance-Portalen
Artikler
om
Linedance
Linedancernes egne artikler

 
Artikler MENU
Alle emner
Sidste nyt
Debat
Historie
Sundhed
Musik
 
Portalen information
 
Kontakt Redaktionen
Fortæl os nyheder. Alt om begivenheder og profiler. Alt om linedance.
Du kan skrive eller indkopiere tekst lige her under ...


 

Sæsonens undervisningsplaner er god markedsføring
Intet fortæller vel mere præcist hvad man tilbyder danserne på et hold end sidste sæsons undervisningsplaner.


Sven Holt Nielsen Sven Holt Nielsen

mail@holt2.dk
Tlf. 21764204

 

Her i den dejlige sommertid med sommerdans og hygge over det ganske land, er det sandsynligvis en del mennesker der overvejer den kommende sæsons dansemuligheder.

Overfor en nysgerrig nybegynder kan det være ganske vanskeligt at få opmærksomhed og ord der helt beskriver hvad det dèr linedance egentlig drejer sig om. Og det kan da også være svært for andre dansere at vide, hvad man danser og i øvrigt fortager sig i de forskellige klubber.

Her kommer de undervisningsplaner på linedanceportalen.dk man møjsommeligt har brugt 2 minutter på hver 14. dag til sin ret. For udover at i hvert fald nogle dansere har haft glæde af at undervisningsplanerne, ja så kan man nu også som klub benytte dem i sin promovering af klubbens respektive hold. For intet fortæller vel mere præcist, hvad man beskæftiger sig med på et hold end sidste sæsons undervisningsplaner. Og intet fortæller vel mere levende hvad vi går og laver, end fede video'er til de fede danse der er udlært i klubben og sat på undervisningsplanen.

Mange klubber har rigtig fine undervisningsplaner på deres hjemmesider og dem bør de da i videst muligt omfang se at få vist til de potentielle nye dansere.
De klubber der har benyttet Linedance Portalens undervisningsplaner har netop nu og her henover sommeren en ekstra god mulighed for at vise, hvad de har lavet sidste år og hvad det hele så går ud på.
Herunder nogle eksempler på undervisningsplaner fuldt udnyttet denne sæson og som vi her på linedanceportalen.dk varmt kan anbefale at andre klubber også tilbyder sine eksisterende og kommende dansere ... faktisk kan man da stadig i klubberne nå at sætte forårets danse på klubbens undervisningsplaner, som hos mange stadig står tomme hen.

Klik ind og se på spændende undervisningsplaner:

Come And Danse - Improver/Easy Intermediate daghold - torsdag
StepnLine - Absolut Begynder - onsdag
Boots On Fire - Letøvet+ - tirsdag
Bredballe Dancers - Ultra Begynderhold - torsdag

 
Kommentarer:

Antal aktive sessioner: 1