Redaktion - Linedance Portalen - Annoncering - Privatlivspolitik - Danseforslag - Klager - Fejlmelding

Linedance-Portalen
Artikler
om
Linedance
Linedancernes egne artikler

 
Artikler MENU
Alle emner
Sidste nyt
Debat
Historie
Sundhed
Musik
 
Portalen information
 
Kontakt Redaktionen
Fortæl os nyheder. Alt om begivenheder og profiler. Alt om linedance.
Du kan skrive eller indkopiere tekst lige her under ...


 

Nye hold i en ny sæson 2024/2025
Nu kan man med få klik oprette hold på basis af indeværende sæsons hold


Sven Holt Nielsen Sven Holt Nielsen

mail@holt2.dk
Tlf. 21764204

 

Hvis en klub har oprettet hold i sæsonen 2023/2024, kan klubbens bemyndigede på linedanceportalen.dk nu med et enkelt klik på "Ny" indlæse holddata fra indeværende sæson i skemaet på oprettelsessiden. Opstartsdatoen er forud programmeret til samme uge og samme ugedag som indeværende år, men nu for sæsonen 2024/2025
Tjek at holdoplysningerne er rigtige eller skal justeres. Ret tekster, hvis der er noget at rette.
Tast på "Opret" og det nye hold er oprettet. Gør det med alle hold, og du er nu klar til sæsonstart og danse kan med et par klik indsættes på undervisningsplanen og danseoversigten er klar til brug.

Har en klub ikke tidligere haft hold på linedanceportalen.dk kan den bemyndigede nu oprette hold til den kommende sæson.
Hvis man bruger en god halv times tid på opgaven, har man snart oprettet alle hold og derefter er det bare at klikke en dans på hver gang man har udlært en ny dans. Det tager max. 2 minutter hver 14. dag og kan jo være noget man gør samtidig med at man opdaterer sin klub hjemmeside.

NYT NYT NYT
Hvis en klub har sin egen hjemmeside og ikke ønsker at lave dobbelt arbejde, og måske samtidig får en bedre præsentation af de udlærte danse, kan klubben nu indsætte en kode på sine holdsider på klubbens egen hjemmeside som indlæser de oprettede holddanse på undervisningsplanen på linedanceportalen.dk.
Som noget nyt, er der på Oversigtssiden for hvert hold et link der hedder "Kode" som kun vises for de bemyndigede. Ved tast på "Kode" åbnes et vindue med en html kode som kan kopieres og indsættes på det pågældende holds side på klubbens egen
hjemmeside,.


 
Kommentarer: