Redaktion - Linedance Portalen - Annoncering - Privatlivspolitik - Danseforslag - Klager - Fejlmelding

Linedance-Portalen
Artikler
om
Linedance
Linedancernes egne artikler

 
Artikler MENU
Alle emner
Sidste nyt
Debat
Historie
Sundhed
Musik
 
Portalen information
 
Kontakt Redaktionen
Fortæl os nyheder. Alt om begivenheder og profiler. Alt om linedance.
Du kan skrive eller indkopiere tekst lige her under ...


 

Derfor har jeg lavet Linedance Portalen
Jeg elsker linedance og jeg elsker at lave meningsfyldt arbejde. Og denne portal er meningsfuld for mig


Sven Holt Nielsen Sven Holt Nielsen

mail@holt2.dk
Tlf. 21764204

 

Jeg elsker simpelthen at sidde og lave koder og programmere. Det har jeg gjort i årevis for mig selv og min egen lille virksomhed, samt for andre virksomheder. Alt hvad jeg kan er selvlært, men jeg har arbejdet små 10 år på ugeavis i reklameafdelingen og tæt på redaktionen, så de elementer kombineret, gør at jeg faktisk har ret god erfaring i at udvikle hjemmesider og lave nyhedsformidling.

Det er også dejligt at projektet er uden økonomiske mål. Skulle det blive en fiasko og jeg må lukke ned igen, går livet videre alligevel. Men jeg ville blive ked af det.

Jeg hygger mig da med at ordne have og gå tur med hundene og være i familiens skød, men det er ikke nok for mig. Så har jeg min hobby, nemlig linedansen. Den fylder da. Men ikke alt. Jeg keder mig, hvis ikke jeg laver noget fornuftigt.

Linedance Portalen har i virkeligheden været i støbeskeen i mange år i form af seasunliners.dk, som har haft nogle af de funktioner som også findes på Linedanceportalen.dk, bl.a. arrangement siderne.

Jeg har været linedancer i 20 år, så jeg ved også en del om linedance. Ikke alt, men en del.

Og en meget vigtig grund: Det har været og er komplet umuligt at finde rundt i linedance verdenen og vide hvad der sker, synes jeg. Jeg synes simpelthen der er behov for en samlende portal, hvor man kan finde svar på alverdens linedance spørgsmål.

Hvis det bliver en succes og kompetente indenfor linedance viser interesse, overvejer jeg at gøre portalen til et foreningsprojekt, hvor et eventuelt overskud kunne gå til fremme af linedansen på en eller anden måde.
 
Kommentarer:

Antal aktive sessioner: 1