Redaktion - Linedance Portalen - Annoncering - Privatlivspolitik - Danseforslag - Klager - Fejlmelding

Linedance klubben
Silverrado Ranch Linedancers
Fredericia Kommune
Region Syddanmark

sr-linedancers.dk/

HOVEDMENU
Startside
Hold Oversigt
Instruktører
Medlemmer
Egne Arrangementer
Andre Arrangementer
 
PROFIL
Om klubben
Bestyrelse
 
 

 

Linedance klubben

Silverrado Ranch Linedancers

7000 Fredericia
Fredericia Kommune - Region Syddanmark

http://sr-linedancers.dk/
OBS !!!
Denne klubforside genererer selv nyheder,
i takt med at brugerne og medlemmerne opretter sig og begynder at bruge systemet.


Ingen har endnu fået bemyndigelse af Linedance Portalen til at rette og oprette på denne klubforside for
Silverrado Ranch Linedancers

Linedance-Portalen giver som udgangspunkt bemyndigelse til én person i hver klub til at oprette og rette på klubbens side. Vedkommende skal være oprettet som bruger på Linedance-Portalen.
Det er sædvanligvis formanden som får bemyndigelsen.

Den bemyndigede person (Formanden) kan så selv give bemyndigelse til andre personer i klubben, som vedkommende har tillid til og som måske er særligt gode til it. Så der kan godt være flere i klubben der kan oprette og rette.

Det er den af Linedance Portalen bemyndigede, der kan slette bemyndigelser i klubregi igen.

Det den bemyndigede kan på klubbens site:
1. Give bemyndigelser til andre i klubben
2. Rette grunddata og ret af prisvindue
3. Oprette og rette klubbens hold
4. Lav nyhedsopslag, både i klubregi og offentligt for alle.
5. Oprette og rette arrangementer
 

 

Vores motto er: ”Sammenhold skaber glæde”


Vi er ca. 36 aktive medlemmer fordelt på alle aldre, mænd som kvinder. Alle kan danse hos os, uanset om I kommer alene, som par, eller som barn/forældre – og man kan også tage sin ven eller veninde med.


Hver tirsdag mødes vi på Ullerup Bæk Skolen (tidligere Bredstrup-Pjedsted Fællesskole), hvor vores to dygtige instruktører, underviser på 3 forskellige niveauer, som er begyndere, let øvede (også kaldet hygge holdet) og øvede. Der er mulighed for at danse på det niveau, der passer til en selv, uanset om man lige er startet som danser, eller man har danset længe.

Begynderholdet er kun for begyndere, det har vi valgt, da det er vigtigt, at man som ny, får de grundliggende trin lært i ro og mag sammen med instruktøren, uden, at de lidt mere garvede dansere forstyrrer. Alle er velkommen til, at danse på de to efterfølgende hold, hvor der ikke tages særlige hensyn til, om man hører til niveauet eller ej. Alle tre hold får brugt både lattermuskler og bentøjet, – og vi danser til alle musikgenrer, fortrinsvis til countrymusik men også til det sidste nye fra radioen.

Vi er en forening, som lægger stor vægt på det sociale fællesskab, blandt andet med en månedlig hyggeaften, hvor medbragt kaffe og kage har stor prioritet i pausen kl. 20. Denne aften danses der blandet sværhedsgrad fra kl. 19-21, så der kan sagtens være en begynderdans til sidst og en øvet dans først – så det er værd, at blive hele aftenen. Det er altid hyggeligt.
Vi har stor opbakning fra vores dansere til diverse egne arrangementer gennem året, – og dem, der har lyst, følges ad til forskellige linedance arrangementer rundt om i landet, hvor vi alle steder bliver taget godt imod. Det sker også, at vi som klub bliver inviteret til, at lave opvisninger i lokalområdet.

Klubben fungerer som en forening med bestyrelse og en generalforsamling.

Har du lyst til, at høre mere om vores klub, er du velkommen til, at kontakte en af vores instruktører, – eller blot møde op på skolen en tirsdag aften i september, hvor sæsonen starter op.
Vi glæder os til, at tage godt imod dig.

 
Klub arrangementer
Herunder kun de arrangementer hvor min. et klubmedlem aktivt har angivet at være interesseret i at deltage.

Se alle arrangementer hvor klubmedlemmer deltager
Se hele arrangementkalenderen


Antal aktive sessioner: 1